Universal otomatis Car Wireless carjer Car Holder telepon

ayeuna: $34.99
éta: $51.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Carjer: Henteu
  • Fitur: Henteu Fitur
  • Brand cocog: Universal
  • Boga Spéker: Henteu
  • Model: Pikeun iPhone Xs / Xs Max / XR / X / 8/8 Plus
  • Ukuran Pikeun: telepon ti 4.5 nepi ka 6.5 ​​inci
  • 10W Wireless carjer Car Holder telepon
  • Infrabeureum induksi carjer

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk