Universal Car Emas Panas Insulasi Shield Wrap Tape

$ 9.99 - $ 15.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Panjang Barang: 2m
  • Tipe Bahan: Aluminium foil
  • Motobike Ngadamel: Universal
  • Fitur husus: Foil Tape Pikeun knalpot Mobil
  • Beurat barang: 0.03kg
  • Item Lebar: 5cm
  • Ngaran modél: GMJJ3946
  • Ngaran: Pita knalpot mobil
  • Fitur: Panas insulasi Shield Wrap
  • Bahan: Fiberglass
  • Ukuran : 200 x 5 cm 100 x 5 cm
  • Warna: Gold
  • Paket Kaasup: 1 roll x Panas Shield Bungkus Tape

Fitur:

  • permukaan lemes, reflectivity lampu tinggi
  • kakuatan tensile longitudinal
  • Air buktina, waterproof, kinerja disegel unggulan
  • Tahan seuneu, anti korosi
  • Insulasi panas, nyerep sora

aplikasi:

  • Ditangtayungan ogé tina dampness, nyegah halimun, pencegahan seuneu, bahan bungkusan anti korosi pikeun alat Pipa minyak, pipa uap jeung alat-alat kimia lianna perban pelindung.

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk