Universal Kristal Inten Bling Car Air curhat Gunung Holder Telepon

ayeuna: $17.99
éta: $24.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Carjer: Henteu
  • Brand cocog: Universal
  • Jumlah modél: 41213
  • Ngaran: Panyekel Telepon Mobil
  • Boga Spéker: Henteu
  • Panyekel Mobil: Enya
  • fitur: Panyekel telepon, Panyekel Stand, Glitter Gravitasi Panyekel Telepon Bracket
  • Model: Pikeun iPhone 11 11pro max 11pro 7 8, Pikeun Samsung Note20 20 pro 10 10pro, n Kanggo Samsung A50 A71 A70 A51 A20 A30
  • Ukuran: 8.5cm * 8.5cm
  • Cocog pikeun: Paling model telepon
  • Fitur: Glitter Style Gravitasi Phone Car Holder

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk