Film Pelindung Mobil Anti-scratch Waterproof

$ 13.99 - $ 25.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Tipe: Universal
  • panempatan: Panto Mangkuk
  • Ngaran barang: Film Pelindung Mobil
  • Pamakéan: Perlindungan Kulit Mobil
  • Warna: transparan
  • Ukuran 1: 100*15 cm
  • Ukuran 2: 200*15 cm
  • Ukuran 3: 300*15 cm
  • Bahan: PPF
  • Fungsi: pilem Armored dina mobil
  • Ngaran: Car Protect Film
  • Ketik: Lem Sticker
  • Mobil lumaku: Universal
  • panempatan: Sakabeh Awak
  • Fungsi: Film Pelindung Mobil
  • Fitur: Nangtayungan beungeut mobil, Umumna, opat panto, Opat juru bemper

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk