Waterproof Anti maling USB Ngecas Kantong Dada

$ 41.99 - $ 48.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan Utama: Oxford
  • Bentuk: Bantal
  • Pola Tipe: padet
  • interior: Kantong slot interior, Kantong telepon sélulér, Kantong seleting interior, Interlayer komputer
  • Kadang-kadang: serbaguna
  • Hiasan: Konci
  • Gaya: Pantun
  • Jenis Panutupan: seleting
  • Jaba: Silt Pocket
  • Gender: Unisex
  • Jumlah modél: BG-22085
  • Bahan pinding: Poliéster
  • Tingkat kateuasan: leuleus

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk