Waterproof Car Interior Door hiasan LED Jalur Lampu

$ 15.99 - $ 38.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Tipe barang: Wilujeng sumping Lampu
  • Panjang: 120cm
  • Tegangan: 12v
  • Warna: Beureum bodas
  • Jumlah manik lampu: 60 LED
  • Fitur: Mobil Interior Door Wilujeng sumping Lampu
  • Fitur: Peringatan Kasalametan Lampu Sinyal Strobe, Lampu Suasana Ambient Dekoratif Otomatis
  • Ngaran produk: lampu panto mobil
  • Bahan: Silicone / LED
  • Manik lampu: (30 + 30)pcs
  • Cocog: Universal pikeun sadaya mobil
  • Suhu gawé: -40 ~ 50 Celsius

Fitur:

  • Bar lampu bakal caang kalawan muka panto mobil, kalawan éfék strobe, pikeun ngingetkeun pungkur datang ka mobil, pikeun ngaronjatkeun kaamanan.
  • Handapeun lampu mobil téh lampu bodas, proyék lampu dina taneuh ku kituna anjeun bisa nempo taneuh jelas mun anjeun turun tina mobil, ulah stepping on cai atawa sampah.
  • Urang tumut kana akun kabutuhan ngajalankeun panto dina poé hujan, sarta pisibilitas jadi handap dina poé hujan, jadi kami dirancang lampu panto ieu, nu boga fungsi waterproof sarta boga pangaruh penetrasi dina cuaca kalawan pisibilitas low.