Kapasitas Anu Leungiteun waterproof Kantong sareng Sapukan Kasut

$ 42.99 - $ 48.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Bahan utama: Oxford
  • Gaduh Drawbars: teu
  • kasempetan: sasakabeh bisa
  • Item Width: 10.2inch
  • Item Type: Tas lalampahan
  • Item Panjang: 21.6inch
  • Panutupanana Tipe: seleting
  • Kantong Travel: Duffle Travel
  • Item Beurat: 1.1kg
  • Number Model: O-02066
  • teu karasa: hipu
  • style: mode
  • Komposisi bahan: Oxford
  • Item Jangkungna: 12.2inch
  • Pola Tipe: padet
  • gender: lalaki
  • Nyocogkeun pikeun: Lalaki, Awéwé, Siswa, Budak, Budak, Lalaki, Awéwé, Awéwé
  • Kajadian pikeun Kado: Souvenir, Pariwisata, Pariwara, Pangantenan, Kauntungan Pakaryan, Séjén
  • Type: Kantong / Tasikmalaya / Kantong Baktang / Kantong Perjalanan / Bag Bag / Kantong
  • Item Nami: Kantong Travel Travel Multifunction Suit Storage Hand Bag Bag bag
  • Seueur Gaya: Pantun, kasual, Luar, Kantong Wisata Olahraga
  • Fitur: Kamampuhan ageung, ageung, anti cai, kantong perjalanan anu panolak cai
  • warna: Hideung, Grey, Bulao, Beureum
  • ukuran: 55x26x31cm

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk