Lega Tali Ranté Kantong Taktak Awéwé

$ 31.99 - $ 39.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Wangun: Flap
  • Kantong Tipe Handit: Kantong
  • Jenis kantong: Kantong & Kantong Palang
  • Bahan Poko: PU
  • Jenis Panutupan: seleting
  • Tingkat kateuasan: leuleus
  • Gaya: Pantun
  • Bahan pinding: Poliéster
  • Kadang-kadang: serbaguna
  • Génder: Awewe
  • Pola Tipe: padet
  • Jumlah Pakem / Tali: Dua
  • Interior: Zipper Dalam Negeri
  • Hiasan: Ranté, Surat
  • Jenis Barang: Kantong
  • Ukuran: Panjang 24.5cm * jangkungna 14cm * rubak 5.5cm

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk